Politica de confidentialitate

Datele cu caracter personal colectate de magazinul nostru numai cu acordul voluntar al clientului, au ca scop emiterea facturilor pentru comenzi, contactarea pentru situatii legate de comenzi si livrari, trimiterea informatiilor periodice, precum si a unor felicitari sau alte mesaje speciale, informarea utilizatorilor cu privire la situatia contului de pe site-ul lovelypet.ro

lovelypet.ro are dreptul de a notifica utilizatorii prin newsletter saptamanal. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul lovelypet.ro are dreptul de a opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Prin crearea unui cont in cadrul magazinului nostru online, clientul isi exprima consimtamantul ca datele acestuia cu caracter personal sa ii fie administrate conform prevederilor Legii 677/2001.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Lovely Pet S.R.L. are obligatia de a administra, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de cumparatori.