Termeni si conditii

1. Despre noi

www.lovelypet.ro  este oferit de LOVELY PET SRL,  avand numar de ordine in Registrul Comertului:  J40/9158/2009, Cod Unic de Inregistrare: 25934345

Accesarea site-ului www.lovelypet.ro  implica acceptarea termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora. LOVELY PET SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

 

2. Despre www.lovelypet.ro

www.lovelypet.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor prezentate.

 

3. Proprietate intelectuala

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest site este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.

Intregul continut al site-ului www.lovelypet.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Lovely Pet SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr.8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Lovely Pet SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.lovelypet.ro numai in limitele metionate in prezentul document.

 

4. Confidentialitate si securitatea datelor personale

Lovely Pet SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Site-ul www.lovelypet.ro  si Lovely Pet SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. www.lovelypet.ro si Lovely Pet SRL nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

 

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.lovelypet.ro  adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.lovelypet.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dumneavoastra din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la contact@lovelypet.ro

 

5. Procedura cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe www.lovelypet.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:

 

    -identificarea si alegerea produselor

    -inregistrarea dvs. ca utilizator al www.lovelypet.ro (sau puteti face comanda ca vizitator)

    -efectuarea platii produselor

 

Plata se efectueaza ramburs sau prin transfer bancar/ordin de plata, iar costul final va contine pretul produsului comandat.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.lovelypet.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul isi deruleaza operatiunile.

Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii printr-un email trimis de catre Lovely Pet SRL a acceptarii comenzii transmise de dumneavoastra.

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

 

6. Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.lovelypet.ro  reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.

 

7. Metode de plata

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

   - transfer bancar/ordin de plata

  - numerar la livrare (ramburs)

 

8. Disponibilitatea produselor

Dupa plasarea comenzii, veti primi un email generat automat ce reprezinta inregistrarea comenzii in sistemul nostru. In cel mai scurt timp posibil (programul magazinului este L-V: 08:00 – 16:00) veti fi contactat telefonic sau prin email, de un reprezentant www.lovelypet.ro ce va va informa asupra disponibilitatii si a termenului de livrare al produselor comandate.

 

9. Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

10. Livrare

Coletul va fi livrat prin curierat rapid.

Livrarea se face gratuit in tara pentru comenzile a caror valoare totala depaseste suma de 450 lei, indiferent de numarul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora. Pentru comenzile cu valoare totala mai mica de 450 lei, se percepe o taxa de transport de minim 14 lei, care poate sa difere in functie de greutatea si dimensiunea produselor. Livrarile se fac in cel mai scurt timp posibil de la confirmarea comenzii. Livrarile se fac de luni pana vineri intre orele 10:00 – 18:00. In cazul comenzilor plasate vineri pana in ora 16, la solicitarea cumparatorului, acestea se pot livra si sambata.

 

NOTA: Pot aparea intarzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat in magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maxim 30 de zile.

 

11. Returnare

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 30 (treizeci) zile de la data informarii Lovely Pet SRL de catre consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

 

13. Forta majora

www.lovelypet.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre www.lovelypet.ro  nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.lovelypet.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la www.lovelypet.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.lovelypet.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.